Moments per gaudir!

Momentos para disfrutar!

Arrivar a casa, gaudir d'una copa acompanyada d'un bon formatge amb un toc de melmelada, fer reunions amb amics, tastos improvitzats, dinars en familia, aquets son els millors moments.

Llegar a casa, disfrutar de una copa o refresco, un buen queso con un toque de mermelada, hacer reuniones con amigos, pica pica improvisado, comidas familiares, estos son los mejores momentos.

Melmelada Extra de Pebrot escalivat amb herbes de provença i Vermut

Mermelada Extra de pimiento asado con hierbas de provenza y Vermut

Pebrots escalivats a la brasa amb vermouth vermell i herbes de provença, amb tot el gust Mediterrani concentrat dins del pot, que ens porta a les tarde caloroses de l'estiu netejant els pebrots escalivats per sopar. Pots convinar amb bacallà confitat, tataki de tonyina, tartar de vadella, anxoves o formatges. 

Una melmelada bonissima, amb el segell de qualitat agroalimentària Girona Excel·lent 2016-2017 atorgat per la Diputació de Girona i la Cambra de Comerç de Girona en la categoría de melmelades i confitures.

 

Pimientos asados a la brasa con vermouth rojo y hierbas de Provenza. Todo el sabor del Mediterráneo concentrado en el tarro que nos evoca las tardes calurosas de verano limpiando los pimientos asados para la cena.
Queda muy rica con el bacalao confitado, un tataki de atún o el tartar
de ternera. También sirve para montar canapés o para acompañar un
helado de chocolate con nata.

Una mermelada buenísma con el sello de calidad agroalimentário Girona Excel·lent 2016-2017 otorgado por la Diputación de Girona y la Cambra de Comerç de Girona en la categoría de mermelades y confituras.

Melmelada Extra de Ceba amb panses i vi de Garnatxa

Mermelada Extra de Cebolla con pasas y vino Garnacha

Per als amants de la ceba, és una de les millors melmelades que actualment El Rebost de l'Empordanet està elaborant. Ceba confitada amb sal i oli, la transformem amb melmelada a foc lent i amb l'ajut de les panses i el vi dolç de garnatxa agafa un gust dolç molt subtil. Queda molt bé amb el salmó fumat, tot i que darrerament molts restauradors l'estan usant per al foie mi-cuit. També s'usa per a totes les carns fetes a la brasa.

 

Para los amantes de la cebolla, es una de las mejores mermeladas que actualmente El Rebost de l'Empordanet está elaborando. La cebolla confitada con sal i aceite, se va transformando en mermelada a fuego lento y con la adición de las pasas y el vino dulce de garnacha toma un gusto dulce y muy subtil. Queda muy bien con el salmún ahumado, aunque últimamente muchos restauradores la están utilizando para el foie mi-cuit. También se utiliza para las carnes a la brasa.

Melmelada Extra de Tomàquet amb alfàbrega

Mermelada Extra de Tomàte con albahaca

Una de les més tradicionals a l'Empordà. És una melmelada tradicional fins i tot amb la quantitat de sucre (entre el 45% i el 55%) tot i que l'acidesa del tomàquet en redueix la dolçor. Al darrer moment de la cocció s'hi afegeix l'alfàbrega fresca que dòna un gust molt refrescant al tomàquet. Per tradició, marida molt bé amb els formatges frescos com el mató o el recuit. També queda molt bona amb el formatge de cabra. El pot escalfar al mateix momen i el gust de l'alfàbrega puja. Queda bona amb el peix blau, sobretot amb les sardines.

 

Una de las mñas tradicionales en la comarca del Ampurdán. Es una mermelada tradicional incluso por la cantidad de azúcar (entre el 45% y el 55%) aunque la acidez del tomate reduce el dulzor. En el último momento de la cocción le añadimos la albahaca fresca que da un gusto muy refrescante al tomate. Por tradición, marida muy bien con los quesos frescos como el recuit, el queso tipo burgos o el ricotta. Con el queso de cabra, se puede calentar con la mermelada y el gusto de la albahaca queda reforzado. Es una mermelada muy rica con el pescado azul, sobretodo con las sardinas.

Mes varietats de melmelada extra

Mas variedades de mermelada extra

Com a novetat 2017, presentem la melmelada extra d'Espàrrecs amb cervesa negra, elaborada emb espàrrecs verds i acompanyada de cervesa negra artesanals de la provincia de Girona. Amb un gust intens, acompanya molt bé les carns i els formatges ben curats.

 

Como novedad 2017, presentamos la mermelada extra de espárragos trigueros con cerveza negra artesanal. Con sabor muy intenso, marida perfectamente con carnes y quesos muy curados.

 

 

- També tenim::

Tambien tenemos:

- Ceba amb maduixa i vi de garnatxa

Cebolla con fresas y vino de garnacha

- Poma amb ratafía i nous

Manzana con ratafia y nueces

- Oliva Empeltra

Aceituna Empeltra

- Pebrot verd escalivat amb mostassa antiga i Xereç dolç

Pimiento verde asado con mostada antígua y Jerez dulce

- Alberginia escalivada amb nyora i O'porto

Berenjena asada con pimentón y O'porto

- Carxofes al Marc de Cava

Alcachofas con Marc de Cava

- Mango amb Ron

Mango y Ron