Melmelades Saludables

Mermeladas Saludables

Melmelades de fruita, totes elaborades amb Xarop d'Agave Ecològic, que les fan mes saludables, ideal per les persones que es cuiden, fan esport o dieta. La seva presentació és en tarro de 156 ml i la seva caducitat 2 anys.

 

Mermeladas de fruta, todas elaboradas con Sirope de Agave Ecológico, que la hace mas saludable, ideal para personas que se cuidan, hacen deporte o dieta.  Su presentación es en tarro de 156 ml y su caducidad de 2 años.

Melmelada Estra d'Albercoc amb regalèssia

Mermelada Extra de Albaricoque con regaliz

Melmelada tradicional amb un toc de modernitat i frescor. Ideal per a esmorzars de dies calorosos d'estiu.

 

 

Mermelada tradicional con un toque de modernidad y frescor. Ideal para los desayunos de días calurosos de verano.

Melmelada Extra de Préssec amb anís estrellat

Mermelada Extra de Melocotón con anís estrellado

Melmelada tradicional que deixa un aroma molt peculiar al paladar després del seu consum, es poden elaborar postres, farçir pa de pessic, maridad formatges o barrejat amb un iogurt.

Mermelada tradicional que deja un aroma muy peculiar tras su consumo, se pueden elaborar postres, como rellenos de bizcochos, acompañar quesos frescos o mezclada en cuajada.

Melmelada Extra de Préssec amb mores salvatges i vainilla

Mermelada Extra de Melocotón con moras salvajes y vanilla

Melmelada tradicional, barreja de sabors amb un resultat dolç i carismàtic, tot el gust dolç del pressec i la força de les mores salvatges amb la suavitat de la vainilla, ideal per postres amb formatges i esmorzars.

Mermelada tradicional, mezcal de sabores con un resultado dulce i carismático, todo el sabor dulce del melocotón con la fuerza de las moras salvajes y la suavidad de la vanilla

Melmelada Extra de Fruites del Bosc

Mermelada Extra de Frutos del Bosque

Melmelada tradicional, elaborada amb fruites del bosc, dolçes i ácides, sucoses i de intens color, recollides d'arbustos silvestres, cuinada a foc lent per conservar el seu gust i sabor. Per acompanyar pastis de formatge, per preparar mousse o batuts.

Mermelada tradicional, elaborada con frutos del bosque, dulces y ácidos, jugosa i de intenso color, frutos recojidos de arbustos silvestres, cocinada a fuego lento para conservar su sabor y aroma. Ideal para tartas de queso, preparar mousse y batidos.

Melmelada Extra de Maduixes amb pebre

Mermelada Extra de Fresas con pimienta

Melmelada tradicional, elaborada a foc lent, amb un toc de pebre negre, per donar frescor al paladar, molt gustosa e intensa. Per acompanyar pastis de formatge, foie mi cuit, dolços, esmorzars.

Mermelada tradicional, elaborada a fuego lento con un toque de pimienta negra, para dar frescor al paladar, muy gustosa e intensa. Para acompañar tartas de queso, foie mi cuit, dulces i desayunos.

Melmelada Extra de Gerds

Mermelada Extra de Frambuesas

Melmelada tradicional, d'un gust intens, pels amants dels sabors àcids, cuinada conservant el seu aroma i color vermellós dels gerds. Per maridad dolços i salats.

Mermelada tradicional, de un sabor intenso, para los amantes de los sabores ácidos, conservando su aroma y color rojizo de la frambuesa. Para acompañar dulces i salados.

Més varietat de melmelades extra

Mas variedad de mermeladas extra

- Maduixes amb kiwi

Fresas con Kiwi

- Maduixa i mango

Fresas con mango

- Gerds amb mandarina

Frambuesas con mandarina

- Figues

Higos

- Figues amb nous i vi de mistela

Higos con nueces y mistela

- Nabius

Arándanos

- Prunes

Cieruelas

- Prunes amb ametlles i avellanes

Ciruelas con almendras y avellanas

- Kiwi

kiwi

- Pera i plàtan

Pera y plátano                                              

- Pinya i coco

Piña y coco

- Taronja amb pastanaga

Naranja con zanahoria